Direct contact opnemen
06-51177497

Groot worden doe je niet alleen

A3 projectcoordinatie – de duizendpoot die echt ontzorgt

Groot worden doe je niet alleen

Laat je ondersteunen!

Je bent goed bezig met je bedrijf. Veel klanten, boordevol ideeën en je ziet overal groei kansen. Je werkt hard en je medewerkers ook. Te hard misschien wel. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Je wilt je bezighouden met ondernemen, maar bent teveel bezig met alles er om heen. Wat ook heel belangrijk is, maar je afleidt van waar het om draait; ondernemen.

Het is tijd voor extra ondersteuning. Office management dat zelfsturend is en de boel regelt. Die aanpakt wat er nodig is. Om jou te ontzorgen. Met inzicht en aandacht. Zodat jij weer kan doen wat je het allerliefste doet. Groei vraagt om professionalisering. Ben jij er aan toe?

Ontzorgen is maatwerk

Ontzorgen is maatwerk. Wat heb jij nodig? Office management kan uit vele taken bestaan. Een kleine greep uit werkzaamheden die ik voor je kan oppakken:

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met me op en laat me weten waar ik jou mee kan helpen.

Adrienne in haar kracht

Wil je mij als office manager in mijn kracht zien? Ik werk graag in een (commercieel) jong team. Hoe meer dynamiek hoe beter. Door mijn ruime ervaring in diverse branches en (internationale) teams heb ik de nodige mensenkennis opgebouwd. Ik signaleer snel hoe teams er voor staan en weet bij te sturen waar dat nodig is. Door mijn rustige en open houding word ik snel geaccepteerd en kan ik vaak van extra waarde zijn. 

Hybride werken? Geen probleem. Graag zelfs!

A3 project coördinatie – office management
“Adrienne verrast. Ze is aangenomen om ons hybride werkend secretariaat aan te sturen. Door het ontbreken van fysiek contact speelde daar de nodige onrust. Adrienne heeft niet alleen structuur en duidelijkheid in de processen aangebracht, maar ook gezorgd voor verbinding. Het team is nu volledig zelfsturend en zet dat stapje extra voor elkaar; het is echt een team geworden!”
“In ons bedrijf wordt veel gereisd. Door onszelf, maar ook door klanten die naar ons komen. Adrienne regelt deze trips steeds zorgvuldig en biedt net dat beetje extra aandacht waardoor de klant zich altijd zeer welkom voelt. Dit heeft zeker bijgedragen aan het zakendoen! Succes zit in de details. Daar is Adrienne zich goed van bewust.”