Direct contact opnemen
06-51177497

Energieke duizendpoot

Ik ben Adrienne. Energiek, enthousiast, ik houd van het leven. Er is altijd wat te doen!

In mijn heerlijke huis in het mooie Brabant woon ik met mijn fijne partner, onze hond en 6 katten. 6? Ja, 6. Ik heb een passie voor Maine Coon katten. Ik fok ze met veel toewijding en verantwoordelijkheid. Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn, ben dol op bloemen en beestjes.

Theater is mijn passie. Ik ben dan ook enthousiast bestuurslid van een theatergroep waarin ik speel en waarvoor ik alle PR taken uitvoer. Enorm trots ben ik op deze groep! 

Daarnaast breng ik graag tijd door met onze kinderen en kleinkinderen, waar ik ook ontzettend van geniet. Kortom, ik voel me een rijk mens met veel energie!

Wat aandacht krijgt, groeit

Ik heb een passie voor organiseren en regelen. Ben daarin gepokt en gemazeld.

Ik ben graag de spin in het web. Laat mij maar gaan. Ik regel het wel. Met aandacht voor jouw business en voor mensen. Wat aandacht krijgt, groeit. En groeien doe je niet alleen.

Mijn drive is jouw succes. Laat me je helpen. Ik ben er klaar voor!

Laten we kennismaken, en vertel me waarmee ik jou kan helpen.  

Over Adrienne van Gijsel - A3 Projectcoordinatie

Wat heb jij nodig? Laat het me weten.

Zoek je versterking voor je organisatie door professionele ondersteuning? Ik help je graag. Ik kan het reilen en zeilen van de dagelijkse operatie op me nemen, zowel administratief als ondersteunend. Ik ben een professional met groot verantwoordelijkheidsgevoel en altijd bereid om dat stapje extra te doen. Want dat maakt het verschil. Zullen we beginnen?